Testirajte Vipnet LTE mrežu

Vipnet LTE

Kaže VIP na fejsbuk linku da su krenule prijave za testiranje njihove LTE mreže na području Zagreba, odnosno Novog Zagreba.

Prvi zasurfajte nevjerojatnim brzinama!

Nakon što je krajem listopada 2010. Vipnet počeo s testiranjem LTE tehnologije u postojećoj mreži, u ožujku 2011. predstavio LTE tehnologiju na 800 MHz na živom sustavu te u srpnju povezao svojeg prvog testnog poslovnog korisnika 24sata TV, Vipnet vam nudi mogućnost da i vi budete među prvima u Hrvatskoj i isprobate brzine surfanja budućnosti već danas. Prijavite se za testiranje LTE mreže koja omogućuje brzine prijenosa podataka do 150 Mbit/s u downloadu i 50 Mbit/s u uploadu.

Područje testiranja

Mobilno surfanje bit će na području Zagreba koje će biti pokriveno LTE signalom. Područje pokrivanja nalazi se na području Novog Zagreba.

Uvjeti testiranja

Testiranje traje tijekom rujna. Vipnet će osigurati LTE USB modeme i SIM kartice koje je potrebno vratiti po završetku testiranja. Ostvareni podatkovni promet će za korisnike biti potpuno besplatan. Svi koji sudjeluju u testiranju trebaju sudjelovati u anketi o zadovoljstvu uslugom te prihvaćaju da se njihovi osobni podaci obrađuju u svrhe marketinga LTE tehnologije u Vipnetu.

Uvjeti sudjelovanja u testiranju

Želja za sudjelovanjem, računalo i adresa stanovanja u području pokrivanja LTE signalom. Korisnici koji se prijave za testiranje moraju biti Vip pretplatnici ili registrirani Vipme korisnici. Vipme korisnici koji do sada nisu registrirani, a žele isprobati nevjerojatne mogućnosti LTE tehnologije, predlažemo da se prijave ovdje. Vipnet zadržava pravo odabira korisnika koji će sudjelovati.

You must be logged in to post a comment Login