AdriNet postao regionalni distributer za Ruckus Wireless

Tvrtka AdriNet je službeno postala regionalni distributer Ruckus Wireless rješenja za cijelo područje Adria regije, uključujući Hrvatsku, Srbiju, Bosnu i Hercegovinu, Mađarsku, Kosovo, Albaniju, Crnu Goru, Makedoniju i Sloveniju.

Ruckus portfolio

Ruckus Wireless

Ruckus Wireless pionir je bežične industrije, a od 2004. godine omogućava telekom sektoru i raznim većim i manjim poduzećima izuzetne performanse i pouzdane WiFi kapacitete. Ruckus Smart Wi-Fi tehnologija redefinira mogućnosti mrežnih performansi u pogledu fleksibilnosti, pouzdanosti i pristupačnih cijena, a danas je standard i mjerna jedinica za kvalitetu WiFi-a. Ruckus je od samog početka usredotočen na radio performanse te je s brojnim inovacijama apsolutni lider u industriji. Budući da široko tržišno dostupne tehnologije nisu omogućavale kapacitet, domet i smanjenje interferencija, Ruckus wireless okupio je tim najboljih stručnjaka iz svijeta WiFi bežičnih mreža koji su svoju kreativnost u izradi rješenja upotrijebili kako bi Ruckus viziju pretvorili u stvarnost. Ruckusova vizija je kombinacija inovativnih značajki potrebnih za postizanje cilja isporukom najvećih mogućih Wi-Fi kapaciteta u svakom trenutku.

Ruckus Wireless

Ruckus može pružiti sve komponente potrebne za isporuku izuzetnih performansi. Zato i jest lider na tržištu pametnih bežičnih Wi-Fi sustava. Ključna komparativna prednost svodi se na patentiranu Ruckus Smart Wi-Fi tehnologiju i jedinstvene sposobnosti koje omogućuju najveći kapacitet i pouzdanost korištenjem 802.11 standarda. Smart Wi-Fi sa visokim pojačanjem signala korištenjem tehnologije adaptivnih antenskih nizova uz sofisticirane algoritme za formiranje i usmjeravanje Wi-Fi signala preko putanja koje daju najbolje moguće performanse za svaki klijentski uređaj pruža značajnu prednost u odnosu na tradicionalne Wi-Fi sustave.

Korištenjem niza navedenih naprednih tehnologija Ruckus uređaji su u stanju slati signal na veće udaljenosti, pružiti pouzdanije veze za Wi-Fi klijentske uređaje te stabilnost u povezivosti uz visoku prilagodljivost i kontrolu signala. Smart Wi-Fi tehnologija konstantno usmjerava signale oko prepreka, ublažava smetnje i fokusira RF energiju samo tamo gdje je to potrebno kako bi se osigurala znatno bolja pokrivenost i performanse na većim udaljenostima.

Ruckus BeamFlex

You must be logged in to post a comment Login