Siguran pristup Wi-Fi mreži uz Cloudpath

Cloudpath omogućuje jednostavan pristup koji otključava moć WPA2-Enterprise autentikacijskog rješenja za djelatnike, goste, korporativna i privatna računala te mobilne uređaje.
Mrežnim administratorima omogućuje jedinstvenu kontrolu kombinacijom najboljih tradicionalnih politika poput integracije Active Directory i Microsoft CA uz dodatne moćne politike koje uključuju integraciju s eksternim resursima poput LinkedIn, Facebook i Google. Izgrađen na EAP-TLS, Cloudpath proširuje standardiziranu sigurnost na osobne prijenosne uređaje na automatiziran način prilagođen ne-tehničkim osobama i bez potrebe za asistencijom IT osoblja.

Cloudpath Wireless pristup mreži baziran na certifikatu

Cloudpath omogućuje WPA2-Enterprise pristup na bežičnu mrežu za djelatnike koji su autorizirani koristiti BYOD uređaje. Autorizacija može biti iz različitih izvora koji uključuju autentikaciju putem Microsoft Active Directory i prihvaćanja uvjeta korištenja. Jednom autorizirani uređaj može dobiti neograničeni pristup mreži ili na određeni period uz određene mrežne politike bazirane na WPA2-Enterprise, uključujući dinamički VLAN, Access List, limitiranje brzine prijenosa podataka i slično.

Mogućnosti Cloudpatha

• Žične i bežične mreže
• WPA2 za sve korisnike
• Fleksibilne BYOD i gost politike
• Nova generacija „gost pristupa“
• Razlikuje BYOD od korporativnih uređaja
• Integracija sa MS Active Directory i Microsoft CA
• Pristup putem Google, Facebook, LinkedIn
• Automatska konfiguracija uključuje
Windows XP ili novije sustave
MAC OS X 10.5 ili novije
Ubuntu 9.04 ili novije
iOS 2.0 ili novije (iPhone, iPad, iPod Touch)
Android 2.1 ili novije

S podrškom za širok spektar različitih uređaja i operativnih sustava, Cloudpath omogućuje djelatnicima korištenje osobnih prijenosnih uređaja bez potrebe IT podrške. Dodatna prednost korisnicima je eliminiranje neugodnih/nepodnošljivih web logina. Prednost za mrežne administratore je činjenica da su svi wireless korisnici sigurni na mreži i da su osobni uređaji odvojeni od korporativnih u mrežnim politikama i pristupu resursima.

Cloudpath je rješenje koje radi sa svim proizvođačima WLAN opreme čiji Access Point uređaji podržavaju 802.1X i WISPr.

Cloudpath Wireless pristup mreži baziran na certifikatu

You must be logged in to post a comment Login